0

Sörf Evi: Beach Retreat'te Eklektik Bohem Hissi

Sörf Evi: Beach Retreat'te Eklektik Bohem Hissi


Santa Cruz sahil mahallesinde gizli bir cevherde yer alan Surf House, Kaliforniya'nın en iyi sörf merkezlerinden birinin kenarında lüks bohem hissi veren bir tatil evine dönüşüyor. Bu ev, Feldman Mimarlık basit bir ortamda bir sığınak olarak. Aile sahibi, çevredeki yapıların nüansı ve ölçeği sayesinde, eklektik bir kıyı konumuna doğal ve sürdürülebilir bir şekilde uygun bir ev hayal eder.

Tasarım

Öncelikle evin yerleşimi rüzgar siperi olarak tasarlandı, arka bahçe ve güverte deniz manzarasından yararlanarak, giriş ve ön bahçe iki ayrı yapının arkasına sıkıştırıldı (sörf tahtası koleksiyonu için bir depolama ünitesi ve ayarlanabilir garaj). Ev, kışın bile güneşin parladığı yerin tam karşısındadır ve yıl boyunca sıcak ve ışıkla dolu bir manastır görevi görür, ancak rüzgar sahilinden korunur.

Açık alan

Surf House, iç ve dış mekan bağlantılarından yararlanan halka açık alanlara sahiptir, ardından samimi ön bahçeye sorunsuz bir şekilde büyük sıcak açık mutfak alanına geçerek denize bakan arka verandaya son verir. Bir tau alanına bağlanan geniş bir kapı var, geniş arka güverte, bu alan, aile ve en yakın arkadaşları eğlendirmek için mükemmel bir zemin ve açık mutfak ile donatılmış bir jakuzi ile donatılmıştır.

İç

İç mekan, Commune Design ve Ground Studio'dan çevre düzenlemesi ile işbirliği içinde olan Surf House, yüksek tasarım ve sıradan Kaliforniya estetiği arasında mükemmel bir denge kurarak zaten büyülü bir alanda sihir yaratıyor.

Fotoğraf: Stephen Kent Johnson

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir